Oferta Casnici

Completeaza formularul nostru de gaze naturale si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru o oferta personalizata la factura ta de gaze naturale.

Formular Casnici

Oferta furnizare gaze naturale pentru clienti casnici

Prioritatea noastra este satisfacerea nevoii de furnizare de gaze naturale a clientilor nostri in conditii de maxima siguranta si in parametri optimi, oferind in acelasi timp preturi competitive si facturare la consumul efectiv, nu la estimare.

Poti alege unul dintre pachetele de furnizare gaze naturale CIS GAZ de mai jos optand pentru varianta de factura electronica sau factura prin posta. In cazul in care vei alege pachetul OPTIM (factura electronica) vei beneficia de un tarif mai mic de furnizare gaze naturale:

STANDARD

INFORMATII

OPTIM

INFORMATII

Ce trebuie sa stiti:

Schimbarea furnizorului de gaze naturale este un proces usor care dureaza in medie 21 de zile. Functioneaza asa cum v-ati obisnuit cu portarea in cadrul telefoniei mobile.
Cand va decideti să schimbati actualul furnizor de gaze naturale, trebuie sa aveti in vedere urmatorii pasi :

Pasul 1 : Alegerea CIS Gaz ca furnizor de gaze naturale

Aveti dreptul de a alege tipul de contract de furnizare.

Pasul 2 : Incheierea contractului de furnizare cu CIS Gaz si rezilierea contractului de furnizare cu furnizorul actual

Se incheie un contract nou de furnizare cu CIS Gaz, cu luarea în considerare a termenului necesar denuntarii unilaterale, in vederea rezilierii contractului cu furnizorul actual.

Pasul 3 : Notificarea distribuitorului si transferul capacitatii rezervate

De treaba asta ne ocupam noi. Tu poti sta linistit. Specialistii nostrii se ocupa de tot procesul. Nu sunt necesare operatiuni de schimbare contor sau alte operatiuni/costuri suplimentare. Intrucat tot procesul se poate desfasura online, nu este necesara deplasarea la punctele noastre de lucru, decat daca doreste acest lucru.

Pasul 4 : Determinarea indexului contorului

Si aceasta etapa ne revine noua. Vom consemna indexul contorului de gaze naturale impreuna cu distribuitorul/transportatorul de gaze naturale din ziua in care vom incepe sa iti furnizam gaze naturale.

Bine ai venit la CIS GAZ!