Oferta Casnici

Completeaza formularul nostru de gaze naturale si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru o oferta personalizata la factura ta de gaze naturale.

Formular Casnici

Preturi mici, Caldura mare.

Prioritatea noastra este satisfacerea nevoii de furnizare de gaze naturale ale clientilor nostrii in conditii de maxima siguranta si parametrii optimi, precum si calitate, transparenta si preturi competitive.

Oferta CIS Gaz de furnizare gaze naturale pentru clienti Casnici:

PREMIUM*

  • Plata la  bancile partenere / Direct debit** 
  • Factura electronica
  • Call Center
  • Regularizare la 6 luni
  • Anexa contract PREMIUM

INFORMATII

STANDARD

INFORMATII

OPTIM

INFORMATII

* In cazul produsului PREMIUM,  modalitati de plata a facturii sunt prin Direct debit , Plata programata sau la ghiseul bancilor afiliate.

** Direct debit = incasarea automata a facturii de catre banca furnizorului, din contul curent sau din contul de card al consumatorului. Se va semna o conventie mandat cu banca furnizorului (respectiv OTP Bank, Unicredit Bank, Banc Post, CEC Bank). Pentru asta, consumatorul se va adresa bancii cu contractul semnat pentru întocmirea conventiei.

*** Plata programata = intelegerea de comun acord intre consumator si banca sa pentru plata automata a facturii furnizorului la data scadenta a acesteia.

Atentie: Plata prin direct debit presupune ca respectivul consumator sa detina un card de debit sau un cont curent la una dintre bancile furnizorului (OTP Bank, Unicredit Bank, Banc Post, CEC Bank).

Atentie: Plata programata presupune ca banca consumatorului sa ofere acest serviciu. Este recomandat ca, inainte să aleaga produsul Premium, consumatorul sa ia legătura cu banca sa si sa afle daca aceasta ofera acest serviciu si, dupa caz, daca necesita comisoane aditionale, pentru a evita neintelegeri ulterioare.

Atentie: La fiecare contract se va atasa o anexa care va contine informatii privind suma de plata lunara necesara inregistrarii contractului la banca.

Ce trebuie să stiti:

Schimbarea furnizorului de gaze naturale este un proces usor care dureaza in medie 21 de zile. Functioneaza asa cum v-ati obisnuit cu portarea in cadrul telefoniei mobile.
Cand va decideti să schimbati actualul furnizor de gaze naturale, trebuie sa aveti in vedere urmatorii pasi :

Pasul 1 : Alegerea CIS Gaz ca furnizor de gaze naturale

Aveti dreptul de a alege tipul de contract de furnizare.

Pasul 2 : Incheierea contractului de furnizare cu CIS Gaz si rezilierea contractului de furnizare cu furnizorul actual

Se incheie un contract nou de furnizare cu CIS Gaz, cu luarea în considerare a termenului necesar denuntării unilaterale, in vederea rezilierii contractului cu furnizorul actual.

Pasul 3 : Notificarea distribuitorului si transferul capacitătii rezervate

De treaba asta ne ocupam noi. Tu poti sta linistit. Specialistii nostrii se ocupa de tot procesul.

Pasul 4 : Determinarea indexului contorului

Si aceasts etapa ne revine noua. Vom consemna indexul contorului de gaze naturale impreuna cu distribuitorul/transportatorul de gaze naturale din ziua in care vom incepe sa iti furnizam gaze naturale.

Bine ai venit la CIS GAZ!