Verficari si revizii tehnice

Verificarea si revizia tehnica periodica a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale sunt obligatorii și se efectuează periodic de către un agent economic autorizat de către ANRE. Verificarea Tehnică se efectuează la maximum 2 ani, iar Revizia Tehnică la maximum 10 ani.

Pentru a alege un operator ecomonic autorizat din zona dumneavoastră de consum vă rugăm consultați lista cu agenții ecomomici autorizați pe www.anre.ro.

De retinut:

Consumatorul are obligația să efectueze verificările/reviziile tehnice atât ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale individuale, cât și a celor comune, exclusiv prin intermediul unui agent economic autorizat de A.N.R.E., în baza unui contract de prestări servicii, până la data scadentă a verificării/reviziei, iar nerespectarea acestor obligații conduce la asumarea răspunderii clientului, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 179/2015.

Verificarea tehnica periodica a centralei termice, este de asemenea obligatorie si se realizeaza, conform legislatiei, la fiecare 2 ani pentru a asigura buna functionare a aparatului in concordanta cu normele legale de functionare in siguranta, pentru a preveni eventualele defectiuni ce ar putea sa apara si pentru a preintampina producerea eventualelor accidente cauzate de avariile ce ar putea sa intervina la centrala termica.

Pentru oricare dintre serviciile de mai sus, CIS GAZ are incheiate partneriate locale cu agenti economici autorizati pentru a raspunde in timp util nevoilor consumatorilor nostri.

In cazul in care nu aveti deja un contract de servicii pentru verificari tehnice si revizii tehnice periodice va rugam sa ne contactati la oricare dintre numerele de telefon de mai jos, sau pe mail.

Call Center CIS GAZ – 0371 784 000

Tel verde CIS GAZ – 0800 420 444

Telefon Fix: 0365 313 018

Mail: casnici@cisgaz.ro ; clienticasnici@cisgaz.ro