Certificate, Licente si Acreditari

Calitatea si siguranta mediului nostru de lucru au fost intotdeauna la standarde inalte si ne dorim că acestea sa ramana neschimbate.

Succesul angajatilor nostri se bazeaza pe eforturile noastre de a imbunatati in mod continuu conditiile de sanatate si securitate ocupationala si de calitate a mediului in care ne desfasuram activitatea cu totii.

Suntem incantati sa castigam increderea clientilor nostri, a actionarilor si a societatii civile, pentru a contribui la dezvoltarea durabila prin stabilirea unui exemplu de urmat. Standardele noastre sunt proiectate pentru a asigura respectarea legii si pentru a realiza o imbunatatire continua a performantei.

CIS GAZ se angajeaza sa functioneze in mod responsabil si nu va compromite cu buna stiinta sanatatea, securitatea sau standardele de mediu si de calitate, cu scopul de a-si indeplini obiectivele operationale.

Certificari in concordanta cu standardele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

CIS GAZ SA a implementat in intreaga companie un Sistem de Management Integrat (Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate)

Functionalitatea sistemului a fost recunoscuta, in conformitate cu standardele de referinta, prin primirea certificatelor.

Buna functionare a sistemului este monitorizata in permanenta si imbunatatita prin realizarea de audituri interne ale calitatii, mediului si securitatii  in vederea indeplinirii obiectivelor specifice, asa cum a fost ele aprobate de catre conducerea companiei.

Managementul nostru aloca cu prioritate toate resursele necesare mediului, calitatii si sigurantei ocupationale, investitii facute, cu scopul de a atinge performanta asteptata. 

ANRE Licente de comercializare a gazelor naturale si a energiei electrice

In baza licentelor emise de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), CIS GAZ, este autorizata sa comercializeze si sa furnizeze gaze naturale si energie electrica pentru consumatorii industriali si casnici de pe piata libera.

ANRE Licenta de Productie Energie

In baza licentei emise de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), CIS Energy SRL, este autorizata sa furnizeze energie electrica produsa in propriul parc fotovoltaic situat in localtatea Cuci, judetul Mures, Romania.

ANRE Autorizatii

In baza autorizatiei emise de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), compania CIS GAZ SA este autorizata pentru proiectarea si executia de conducte noi si/sau servicii de reabilitari conducte de petrol si gaze, a liniilor de injectie, sisteme de transport, de distributie, precum si  constructia si mentenenta instalatiilor de suprafata de orice tip, lucrari electrice, de automatizare, si altele. 

De asemenea, suntem specializati si instruiti pentru:

Managementul proiectelor de infrastructura energetica

(RTE) Personal Responsabil Tehnic cu Executia lucrarilor

(RTS) Personal Responsabil Tehnic cu executia Sudurilor

Certificare pentru procedurile de sudura TUV SUD si ISCIR

Certificare TD Williamson pentru curatare conducte cu piguri si operatii de perforare si obturare sub presiune.

Certificare Polyflow pentru instalare si intretinere conducte Thermoflex RTP.

Certificare Heat Gazgep pentru montaj si mentenanta Statii de Reglare Masurare Gaze Naturale.


Autorizare ISCIR
Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune și Instalatiilor de Ridicat

Furnizor Autorizat ANRE
Furnizor autorizat de catre Autoritatea Nationala de de Reglementare in domeniul Energiei

Certificat TUV SUD 9606-1

Certificare ISO 9001, 14001, 18001

Distribuitor exclusiv in Romania al T.D. Williamson

Distribuitor exclusiv în Romania al Thermoflex