CIS Gaz a devenit partener al Federației Române de Fotbal

FRF-Full-HD-FRF-Mai-Buni-Impreuna-01-696x392

CIS Gaz și Federația Română de Fotbal au semnat un parteneriat valabil pe durata unui an prin care compania din industria energetică va susține proiectele de dezvoltare fotbalistică în România.

FRF urează bun venit în familia fotbalului românesc unui partener cu care împărtășește valori precum performanță, siguranță, integritate, respect și care investește pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate și performanță în propriul domeniu de activitate.

„Începând de azi avem alături de noi încă un partener de încredere, o companie românească cu aproape 30 de ani  de experiență în industria energetică. Un partener care a ales să investească în inovație pentru a performa. Mă bucur că au ales să investească și în sport și că îi avem alături de noi. Continuăm, astfel, cu succes strategia comercială care reprezintă un model în asigurarea suportului optim pentru performanța sportivă”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.