CIS GAZ micșorează factura la gaze

factura mica

Compania CIS GAZ SA  a lansat în data de 19 mai o ofertă specială pentru consumatorii casnici de gaze naturale, devenind astfel prima alternativă viabilă la furnizorii tradiționali din această piață. Sub sloganul “Prețuri Mici, Căldură Mare”, oferta CIS GAZ îi vizează pe consumatorii casnici nemulțumiți de prețurile oferite de furnizorii actuali. Alegând CIS GAZ ca furnizor, consumatorii vor plăti mai puțin cu până la 5% din factura la gaze naturale, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, cu posibilitatea ulterioară de prelungire.

Transferul fără costuri

“Transferul de la un furnizor la altul va fi realizat fără costuri pentru consumatorul casnic, în termen de 21 de zile, noul furnizor urmând să folosească exact aceeași rețea de distribuție, aceeași conductă, același gaz, același contor, doar prețul va fi altul, semnificativ mai mic.”, a declarat compania CIS GAZ.

Conform legislației în vigoare și Ordinului președintelui ANRE nr. 47/2007, consumatorii casnici au dreptul oricând, de a-și alege furnizorul de gaze naturale, beneficiind astfel, de prețuri mai bune, că și rezultat al competiției furnizorilor prezenți cu oferte pe piață.

Oferta concretă și pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de ea pot fi vizualizați accesând portalul: www.cisgaz.ro și paginile de facebook: www.Fb.com/cisgaz și www.Fb.com/preturimicicalduramare .

DESPRE CIS GAZ

Cu peste 30 ani de experiență în industria energetică românească, CIS GAZ este furnizor licențiat de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) de aproape un deceniu. Compania deține în prezent un portofoliu de circa 1000 consumatori casnici și non casnici și are contracte ferme încheiate cu mari producători de gaze naturale. Fondată în anul 1990, compania CIS GAZ activează în industria gazelor naturale și este specializată în asamblare, punere în execuție, reabilitare și instalații speciale pentru toate cele trei ramuri din domeniu: extracție, transport și distribuție. Firma oferă soluții la standarde înalte în execuția instalațiilor tehnologice de suprafață, a stațiilor de comprimare și uscare și a conductelor de transport gaze naturale precum și execuția racordurilor și a stațiilor de reglare-măsurare a gazelor naturale. În ultimii ani, activitatea companiei s-a extins în domeniul furnizării de gaze naturale, al distribuirii autorizate, comercializării și importului de produse petroliere, precum și al producerii de energie solară. (A.B.)

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.