CIS GAZ și-a expus tehnologiile la Paris și Dubai

dubai cis gaz

Singura companie privată din România prezentă la World Gas Conference

Piață globală de energie suferă o schimbare majoră și toți jucătorii din acest domeniu trebuie să-și adapteze din mers afacerile. Creșterea producției de petrol și gaze a Statelor Unite a dus prețurile foarte jos, punând în dificultate competitorii din restul lumii. Cum vor rezista aceștia noii realități? În jurul acestei întrebări a fost centrată World Gas Conference, cel mai important eveniment mondial dedicat industriei energetice, desfășurat la Paris în perioada 1-8 iunie 2015.

Doar două companii au reprezentat Romania la conferința de la Paris: Romgaz SA (cu capital majoritar de stat) și CIS GAZ SĂ (cu capital privat). “Acest eveniment este cel mai important și cu cea mai mare influență în privință viitorului industriei de gaze naturale și al celei energetice, în general.

Din trei în trei ani, experți internaționali în energie se întalnesc pentru a discuta politicile mondiale și perspectivele de dezvoltare ale acestui sector, dar și pentru a facilita participanților întalniri de afaceri, parteneriate, chiar contracte.

În 2015, peste 4000 de delegați și alte câteva mii de vizitatori au călătorit la Paris pentru a beneficia de informațiile oferite de peste 500 de speakeri. Aproximativ 350 de expozanți, printre care și CIS GAZ SA, și-au prezentat afacerile celor interesați, pe o platformă gigant de 45.000 metri pătrați.

“Sunt cifre impresionante și ne bucurăm că am fost acolo, cu standul nostru, alături de partenerii noștri belgieni de la CGH. Și deși au trecut doar câteva săptămâni de la eveniment, rezultatele au început să apară. Avem solicitări de oferte pentru produsele și serviciile noastre de la diverși participanți la WGC Paris, din mai multe tari” a declarat Sebastian Călugăr, directorul general al CIS GAZ SA.

Liderii mondiali la WGC Paris

World Gas Conference, organizat de Uniunea Internațională a Gazului (IGU), s-a aflat în 2015 la cea de-a 26 ediție, reunind lideri mondiali din industria energetică, petrol și gaze naturale. Printre participanți s-au numărat reprezentanții la vârf ai companiilor TOTAL, EXXON MOBIL, CHEVRON, ENGIE (GDF Suez), QUATARGAS, SHELL, BRITISH PETROLEUM, KOGAS, GAZPROM, WINTERSHALL, T.D. WILLIAMSON (a carei reprezentanta în Romania este CIS GAZ) Sloganul sub care a avut loc evenimentul a fost «Să creștem împreuna spre o planeta prietenoasă».

Planurile de viitor ale CIS GAZ

CIS GAZ SA, cu o experiență de 25 de ani în industria petrolului și a gazelor naturale, este o afacere de familie, înfiintată de Ioan Călugăr, în Târgu Mureș, ajunsă acum la a doua generație. Cu perioade succesive de glorie și decădere, CIS GAZ SA este azi o afacere sănătoasă, cu clienți puternici, cu parteneri importanți în lume.

Pe lângă soluțiile tehnologice și serviciile pe care le oferă industriei energetice, CIS GAZ SA este și furnizor de gaze naturale și producător și furnizor de energie electrică, deținând chiar un parc fotovoltaic în județul Mureș, alături de un partener german, cu o capacitate de 2,1 MWh.

Compania, care a trecut în acest an printr-un amplu proces de rebranding, își dorește să acceseze cu produsele și serviciile sale și alte piețe din lume, motiv pentru care participă anual la cât mai multe târguri / expoziții internaționale.

În luna mai din acest an, compania a organizat alături de doi parteneri un seminar în Dubai, prezentând avantajele tehnologiei Thermoflex, cea mai avantajoasă soluție de reabilitare / construcție conducte de petrol și gaze naturale.

Acest eveniment a avut că țintă atragerea celor mai importanți investitori în industrie din zonele Dubai, Abu Dhabi, Muscat. Peste 50 de oameni de afaceri locali s-au arătat interesați de soluțiile CIS GAZ.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.