Mesajul Directorului General

„Din experienta noastra, obtinuta in peste 25 de ani de activitate in mediul dinamic si competitiv al industriei de petrol si gaze din Romania, am dezvoltat o serie de valori infailibile: Onoare, Familie, Siguranta, Integritate si Respect.

Am ajuns la aceste valori prin interactiunea avuta, pe parcursul anilor, cu partenerii nostrii de afaceri cat si prin dorinta de a creste calitatea serviciilor noastre intr-o piata dinamica, reusind astfel,  sa ne adaptam permanent la nevoile clientilor nostri.

Pe acest fundament, in decursul celor 25 de ani, am demonstrat ca CIS GAZ poate evolua, se poate dezvolta si poate sa faca afaceri cu succes intr-un mod profesionist, onest si loial.

Angajatii nostrii au fost intotdeauna inima companiei, impreuna am demonstrat clientilor si partenerilor nostrii de afaceri,  ca se pot baza pe produse si servicii de inalta calitate si pot sa beneficieze de toata atentia si preocuparea noastra,  pentru  a le satisface nevoile.

A fi o companie de succes inseamna mai mult decat eficienta, performanta  si realizari, inseamna a actiona intr-un mod responsabil si profesionist intr-o industrie extrem de dinamica si competitiva, ca si cea in care ne desfasuram activitatea. CIS GAZ a reusit sa confirme acest lucru in ultimii 25 de ani.

Astazi, sunt mandru de faptul ca CIS GAZ este printre putinele companii din industrie care au reusit sa treaca testul timpului si al tranzitiei intre generatii.

Este o mare bucurie si in acelasi timp, o provocare pentru noi, sa reusim ca in urmatorii 25 de ani sa consolidam reputatia firmei CIS GAZ, si de ce nu, a companiilor energetice romanesti pe piata internationala.

Toti pasii viitori ii vom parcurge cu maxima responsabilitate si sunt increzator ca vom reusi sa orientam compania spre inovatia si performanta dorita, performanta pentru generatiile urmatoare.”

Horatiu Sebastian Calugar
DIRECTOR GENERAL CIS GAZ SA