De peste 25 de ani, oferim solutii si servicii in industria energetica la cele mai inalte standarde

Energie de generatii

Fondata în 1990 de catre Ioan Calugar, CIS GAZ este o companie romanească cu capital 100% privat, detinuta de familia Calugar din Targu Mures, care se gaseste astazi la a treia generatie de specialisti in industria gazelor naturale.

De peste 25 de ani, oferim solutii si servicii in industria energetica la cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

Serviciile pe care le oferim in industrie sunt incorporate intr-o politica de dezvoltare coerenta, bazata pe valorile care ne definesc: Onoare, Familie, Siguranta, Integritate si Respect.

Ne desfasuram activitatea in industria energetica si suntem specializati in constructii de conducte noi si servicii de reabilitare a colectoarelor de petrol si gaze, a liniilor de injectie, a sistemelor de transport si distributie, precum si in constructia si mentenantă instalatiilor de suprafata de orice tip. De asemenea, furnizam servicii de integritate a conductelor, de la curatare si inspectie cu pig inteligent, operațiuni de perforare sub presiune si obturare, relining de conducte, repararea si reabilitarea acestora, pana la servicii de consultantă pentru managementul coroziunii.

Compania noastra produce toata gama de gari de lansare si primire godevil (smart pig traps), precum si o gama variata de rezervoare de carburanti si cisterne de transport GPL.

Suntem distribuitor exclusiv in Romania pentru o gama completa de produse si servicii ale unor companii de renume international, cum sunt TD Williamson si Polyflow.

Activitatea companiei s-a extins in ultimii 10 ani si in productia de energie solara, comercializarea si furnizarea de gaze naturale si energie electrica atat pentru consumatori industriali, cat si casnici.