Liberalizarea serviciilor de distributie gaze incepe cu SCnet si CIS Gaz

shutterstock_61447504

Luna octombrie 2015 a marcat inceputul unei colaborari care isi doreste sa devina traditie, cea dintre SCnet si CIS Gaz.

CIS Gaz a aparut pe piata romaneasca in anul 1990, acumuland o experienta de 25 de ani in industria petrolului si a gazelor naturale. CIS Gaz este o afacere de familie ajunsa acum la a doua generatie: infiintata de dl Ioan Calugar, este condusa acum de fiul sau, dl. Horatiu Sebastian Calugar.

CIS Gaz activeaza in industria gazelor naturale si este specializata in asamblare, punere in executie, reabilitare si instalatii speciale pentru toate cele trei ramuri din domeniu: extractie, transport, distributie. Activitatea companiei s-a extins in domeniul distribuirii autorizate, comercializarii  si importului de produse petroliere, precum si al producerii de energie solara.

CIS Gaz a evoluat intr-o afacere solida, avand clienti puternici si parteneri importanti in Romania si in strainatate. Pe langa solutiile tehnologice si serviciile oferite industriei energetice CIS Gaz este furnizor de gaze naturale si producator si furnizor de energie electrica.

Firma a inceput comercializarea gazelor naturale in 2006. In prezent este unul dintre cei mai importanti furnizori de gaze naturale din Romania, acoperind zone din centrul si sudul Romaniei.

Colaborarea dintre CIS Gaz si SCnet debuteaza cu servicii de furnizare a gazelor naturale, cu perspective de dezvoltare si integrare a altor servicii in viitor. CIS Gaz furnizeaza gaze naturale clientilor sai in conditii de maxima siguranta si la parametri optimi. Firma garanteaza calitate, transparenta si preturi competitive.

Beneficiari ai serviciilor de calitate si ai preturilor competitive vor fi si clientii SCnet, care obtin in plus avantajul Punctelor Smart. Descoperiti in articolul urmator detaliile colaborarii dintre SCnet si CIS Gaz, precum si beneficiile pentru clientii SCnet.