Liberalizarea serviciilor de distribuție gaze începe cu SCnet și CIS Gaz

liberalizare

Luna octombrie 2015 a marcat începutul unei colaborări care își dorește să devină tradiție, cea dintre SCnet și CIS Gaz.

CIS Gaz a apărut pe piață românească în anul 1990, acumulând o experiență de 25 de ani în industria petrolului și a gazelor naturale. CIS Gaz este o afacere de familie ajunsa acum la a doua generație: înființată de dl Ioan Călugăr, este condusa acum de fiul sau, dl. Horațiu Sebastian Călugăr.

CIS Gaz activează în industria gazelor naturale și este specializată în asamblare, punere în execuție, reabilitare și instalații speciale pentru toate cele trei ramuri din domeniu: extracție, transport, distribuție. Activitatea companiei s-a extins în domeniul distribuirii autorizate, comercializării și importului de produse petroliere, precum și al producerii de energie solara.

CIS Gaz a evoluat într-o afacere solida, având clienți puternici și parteneri importanți în Romania și în străinătate. Pe lângă soluțiile tehnologice și serviciile oferite industriei energetice CIS Gaz este furnizor de gaze naturale și producător și furnizor de energie electrica.

Firma a început comercializarea gazelor naturale în 2006. În prezent este unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale din România, acoperind zone din centrul și sudul României.

Colaborarea dintre CIS Gaz și SCnet debutează cu servicii de furnizare a gazelor naturale, cu perspective de dezvoltare și integrare a altor servicii în viitor. CIS Gaz furnizează gaze naturale clienților săi în condiții de maximă siguranță și la parametri optimi. Firma garantează calitate, transparența și prețuri competitive.

Beneficiari ai serviciilor de calitate și ai prețurilor competitive vor fi și clienții SCnet, care obțin în plus avantajul Punctelor Smart.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.