Jurnalistul Cora Muntean despre ”Preturi mici, caldura mare!”

cora_muntean

„Decizia de a schimba furnizorul de gaze naturale s-a dovedit a fi una inspirată. Am ales Cis Gaz și prima factură mi-a demonstrat că ceea ce mi-am dorit, confort și preț mic, mi s-a împlinit.

În luna decembrie am fost plecată perioade lungi, inclusiv de sărbători. Dacă în alți ani lăsam termostatul pe o temperatură mică, sau chiar închideam de tot centrala, acum am avut curajul să las termostatul la o temperatură care a menținut căldura în apartament. Astfel, la întoarcere, nu am găsit o casă rece, ci o atmosferă plăcută, de parcă nici n-aș fi fost plecată. Dacă altădată, când nu făceam asta, îmi lua zile întregi să încălzesc apartamentul, acum, menținând temperatura constantă, am ajutat și la „sănătatea” pereților, a mobilierului. Să nu mai vorbim de igrasia care ar fi apărut în baie, așa cum se întâmpla în alți ani, încât eram nevoită să cheltuiesc alți bani pentru diverse produse cu care să înlătur igrasia.

Astăzi supriza a fost într-adevăr mare: pentru luna decembrie am plătit mai puțin de 100 de lei, pentru un apartament cu 3 camere.

În aceste zile geroase am stat mult în casă. A fost cald și bine și nu am stat cu ochii pe contor. Acum știu că pot avea confortul pe care îl merit pentru că m-am orientat către un furnizor pe care îl interesează respectarea angajamentului pe care și l-a luat: prețuri mici, căldură mare.

Am ales Cis Gaz din două motive: este o companie locală, cu capital 100% autohton. Sunt bucuroasă să știu că ajut astfel la creșterea economiei naționale, că de profit nu se bucură cetățenii altor țări. Al doilea motiv, la fel de important, este încrederea pe care o am în echipa de management a comaniei Cis Gaz.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.